På jakt efter unika handgjorda smycken

Morsning korsning bloggen!

För mig är det fortfarande morgon trots att det verkar som att hela Stockholm har varit vakna i flera timmar, jag hör människor utanför fönstret och trafiken är i full gång. Imorgon fyller min lillasyster år och jag har ännu inte köpt någon present till henne men jag har nog en tanke på vad jag ska köpa, min plan är att hitta någon butik som säljer unika smycken i Stockholm. Det får gärna vara handgjorda smycken med någon fin liten detalj som gör att de sticker ut från mängden. Smycken är någonting som ofta går i trender, vissa år är det silver som gäller och andra år är det roséfärgat som man ska ha. Jag själv hänger med ganska bra i svängarna även fast jag inte tycker om den här massproduktionen som finns, det är mycket roligare med unika smycken. Det fanns en tid i mitt liv då jag tänkte att jag skulle börja tillverka handgjorda smycken själv, men idén rann ut i sanden ganska så fort. Just nu hade det varit perfekt om jag hade kunnat göra handgjorda smycken, då hade jag inte behövt köpa någon present till min syster utan då hade jag kunnat tillverka någonting själv istället. Men så är inte fallet och då får man förhålla sig till utbudet som finns i Stockholm vilket i sig inte är helt fy skam, här finns det gott om butiker så det gäller bara att hitta någon som säljer unika smycken. Så fort jag har skrivit klart det här inlägget och ätit upp min frukost så ska jag bege mig ut på stan och se om jag hittar någon present. Sen ska jag också passa på att njuta lite av det sköna vädret som Stockholm bjuder på idag, jag läste någonstans att vi ska få runt sjutton grader varmt idag och det välkomnar jag med öppna armar.