P & C Massage & Spa AB

Hej på er igen alla mina fina vänner och läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu et inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har lyckats hålla er friska trots omständigheterna. Jag tänkte idag skriva ett inlägg om det här med thaimassage i Sala med omnejd, då jag vet att ni är en hel del som befinner er på detta ställa, precis som jag själv gör. Jag vet även att ni är många som har haft en hel del problem med att hitta bra och pålitliga företag inom det här med thaimassage, vilket såklart är väldigt tråkigt. Jag vill självklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och jag vill därför tipsa er om det företag som jag vänder mig till när det kommer till massage. P & C Massage & Spa AB heter företaget och är ett företag som jag verkligen har börjat tycka om. Jag har haft samma problem som många av er, och jag tycker att många företag i närheten som arbetar med massage, har visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella.

Just P & C Massage & Spa AB kändes på en gång som ett väldigt pålitligt och seriöst företag. Massören visade att jag som kund skulle vara i fokus reda från början, vilket kändes otroligt skönt. Jag kunde slappna av och känna mig trygg och säker i mitt val av företag, vilket var skönt. Hon arbetade med noggrannhet och anpassade behandlingen efter mina egna behov och önskemål. Jag har tidigare haft en hel del smärta i min rygg, som nu faktiskt är borta. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Enköping, Eskilstuna, Hallstahammar, Köping, Sala, Solna, Uppsala eller Västerås med omnejd att vända er till just P & C Massage & Spa AB.