Mina fina naglar

Hej allesammans och välkomna tillbaka hit! Jag hoppas verkligen att ni har haft en riktigt bra vecka så här långt och att ni dessutom mår toppen. Det gör i varje fall jag. Som ni vet så brukar jag ju oftast skriva här på bloggen om saker och ting som har att göra med bland annat smycken och skönhet. Nu under den senaste tiden så har det varit rätt så många av er som har frågat mig vart jag gör mina naglar här i Umeå och därför så tänkte jag ta och passa på att skriva lite snabbt om det här idag för att försöka vara till så stor hjälp som möjligt för mina fina läsare.

Det stället som jag har valt att vända mig till nu under en längre tid heter inget mindre än Handmade by Anna och det är även henne som jag skulle vilja ta och varmt rekommendera till alla er som nu är intresserade av att få riktigt snygga och tåliga naglar någonstans i Umeå eller befinner er i dess omnejd. Jag blev faktiskt själv rekommenderad att börja gå till just Handmade by Anna genom en nära vän till mig och det är jag faktiskt oändligt tacksam över idag för mina naglar har verkligen aldrig varit så här fina. Hon anpassar sig dessutom på ett väldigt engagerat och professionellt sätt utefter de önskemål man själv har och vad man har för förutsättningar när det kommer till ens egna naglar. Hur som helst så tycker jag absolut att det är just Handmade by Anna som man ska vända sig till ifall det nu alltså är så att man befinner sig i Umeå och är intresserad av att få riktigt snygga naglar. Jag kan lämna en länk här i inlägget så att ni kan läsa på lite mer om vad hon gör och vad hon kan erbjuda just er!