Cakes By Anna G

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen ännu en gång! Som ni kanske redan är väl medvetna om så brukar jag ju vanligtvis skriva här på min blogg om smycken och skönhet, men här idag så hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta och skriva om någonting lite annorlunda, nämligen om bröllopstårtor, tårtkurser och tårtor här i Ludvika. Det var ju nämligen så att jag nämnde detta i ett annat inlägg här på bloggen och eftersom att det var så pass många av er som då hörde av er angående just detta så kände jag helt enkelt att jag skulle ta och passa på att lägga ut ett litet kort inlägg om det.

Det företaget som jag personligen har valt att vända mig till när det kommer till både bröllopstårtor och tårtkurser här i Ludvika heter inget annat än Cakes By Anna G och jag tycker verkligen att hon är hur duktig som helst. Personligen så är jag ju så oerhört nöjd och glad över att jag fann henne och hennes tjänster för de tårtkurser som jag har gått på har varit så otroligt roliga och lärorika och jag hoppas på att snart kunna få gå på kurs igen hos henne. Cakes By Anna G var dessutom det företag som vi valde att vända oss till när vi ville ha en tårta till vårt bröllop och den blev så himla god och vacker, så det var nästan synd att den försvann och alla gäster glatt åt upp den. Hur som helst så kan jag verkligen varmt rekommendera Cakes By Anna G och hennes tårtor för hon är verkligen superduktig och tårtorna är något av det godaste som jag någonsin har ätit. Jag hoppas att detta nu kommer att kunna vara användbart för er som uttryckte ett intresse för detta och att ni dessutom kikar vidare på Cakes By Anna G!